Erikoiskasvohoidot

Maria Galland Kasvohoidot

 D-Tox Syväpuhdistava kasvohoito

D-Tox-hoito on luotu kaikille, jotka etsivät syväpuhdistusta iholleen. Hoito on täydellinen kaikille: vain 30-minuutissa tämä hoito tuo esiin puhtaan, raikkaan ja hehkuvan ihon.

Alkupuhdistus, syväpuhdistus (2 kuorintaa), kosteutus, loppuvoide 40 min.                                            45€

D-Tox-hoito + ultraäänipuhdistus 60 min.                                                                                                75€

 Lift Expert Hoito

Kiinteyttävä kasvohoito 75 min.                                                                                                               110€

Alkupuhdistus, kuorinta, kosteutus, kiinteyttävä hieronta, naamio, loppuvoide

Maria Galland Soin Masque Modelant                                                                                                   120€

Virkistävä silmänympäryshoito 45 min.                                                                                                 48€ 

 Hoidon erikoisuutena on virkistävä hieronta, joka tehdään viileillä posliinilusikoilla – vaikutus säilyy vielä pitkään hoidon jälkeenkin.

Virkistävä ja juonteita silottava silmänympäryshoito. Hoidossa yhdistyy kosmetologin käsintekemän hieronnan tehokkuus sekä viileiden hierontalusikoiden virkistävä ja turvotusta poistava vaikutus. Hoidossa käytettävät monivaikutteiset tehoaineet tehostavat hoitoa.
– Meikin poisto/kasvojen puhdistus ja hellävarainen kuorinta
– Juonteita silottava silmänympärysseerumi, joka sisältää C-, E-, ja F-vitamiinia
– Rentouttava silmänympärysalueen hieronta (poistaa turvotusta)
– Hieronnassa käytetään erikoismuotoiltuja posliinilusikoita (Uutuus!), jotka tuovat iholle ihanan viileyden tunteen
– Virkistävä silmänympärysnaamio, jonka päälle asetellaan silmänympäryslaput tehostamaan naamion kiinteyttävää vaikutusta
– Lopuksi silmänympärysseerumivoide

EkoPharma – kasvohoito  90 min                                                                                                            85€

(ihotyypin mukaan)

Alkupuhdistus ihotyypin mukaan, kuorinta, kevyt ultraääni ihonpuhdistus, pH-kuorinta, hieronta, naamio, kulmien siistiminen, päänhieronta tai käsien hieronta naamion vaikutusajalla, tehoampulli, loppuvoide

EkoPharma on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. EkoPharma  on valinnut tuotteidemme aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EkoPharma-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Käytämme tuotteissamme ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EkoPharman kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita.

EkoPharma-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, joka takaa tuotteiden korkean laadun. EkoPharma-tuotteiden raaka-aineiden luomuprosentti on tyypillisesti 60–100% ja raaka-aineista luonnollista alkuperää on 95–100%.

pH-kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Hoidon aikana pieni punoitus, pistely ja kirvely ovat normaaleja reaktioita ja kertovat siitä, että epidermiksen ihosolukko uudistuu ja sarveissolukerroksen keratinosyytit hilseilee pois.  

Massada Bio Cellular uudistava kiinteyttävä kasvohoito  90 min.                                                     105€

Massada Bio Cellular hoitaa kokonaisvaltaisesti ihon ikääntymisen merkkejä. Aktiiviset raaka-aineet sekä tasapainottava ja uudistava Massada Complex™ seerumi tekevät ihosta tasaisen, nuoremman näköisen sekä tarjoavat pitkäkestoista kosteutta.

Massada Bio Cellular linja tuotteilla on Ecocert-merkintä, jonka takaa tuotteiden ekologisuuden sekä luonnollisuuden. Hoito syväkosteuttaa ja ravitsee ihoa. Hoito vaikuttaa solutasolla, stimuloi ja parantaa ihoa. Vähentää tyrosiini-entsyymin toimintaa. Tyrosiini-entsyymi on osallisena ihon ikääntymiseen johtavissa prosesseissa (melaniinin muodostumisessa). Hoito palauttaa ravinteita ihoon ja ylläpitää ihon hyvinvointia koko päivän, estää vapaiden radikaalien aiheuttaman hapettumisen vaikutusta säilyttäen nuorekkaan hehkun iholla, tasoittaa iho sävyä, häivyttää läikkiä ja pieniä ihovirheitä.

Suositeltava hoito kaikille ihotyypeille ja erityisesti suositeltava aikuiselle iholle +40v

– vahvistaa suojaa vapaita radikaaleja vastaan ja korjaa ihoa solutasolla asti

– ehkäisee solujen happettumista

– kosteuttaa, ravitsee, pehmentää ja nuorentaa ihoa

Whamisa Organic kasvohoito 90 min.

Whamisa – sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Koreasta. Whamisa Skincare –sarjan tuotteet ovat kuuluisaa korealaista fermentoitua luonnonkosmetiikkaa. Sarjan tuotteille on myönnetty saksalainen BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatti. Vuonna 2010 perustetussa innovatiivisessa Whamisa-sarjassa yhdistyvät korkean teknologia, pitkän linjan tuote- ja kehitystyö, huikeat kasviraaka-aineet ja kevyet, mutta superkosteuttavat koostumukset. Whamisan tuotteet ovat kokonaan vedettömiä. ja niissä käytettävät raaka-aineet on fermentoitu.

Korealaisen kauneusihanteen mukaan meikitön iho on kaiken kauneuden lähtökohta: iho itsessään on jo niin kaunis, ettei sitä tarvitse piilottaa paksun meikin alle. Ihon täytyy olla ”dewy”, eli heleä ja kasteisen raikas.

 Kausihoito Sothys

Vitamiineja iholle tuova kasvohoito  60min.                                                                                           78€

Ihon puhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, seerumi, ihotyypin mukainen voide

Vitamiini/mineraali happihoito kaikille ihotyypeille.
Kausittain vaihtuvat mineraali- ja vitamiinipitoiset raaka-aineet ja herkulliset hedelmäiset tuoksut tuovat virkistystä niin iholle kuin mielelle ja siksi se soveltuu erinomaisesti väsyneelle, stressaantuneelle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Tuloksena kirkas, pehmeä ja hyvin levännyt olo! Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä kaikenikäisille.

Kemialliset kuorinnat

 Nykyään erilaiset kemiallisen kuorinnan menetelmät ovat tulleet kosmetologin erottamattomiksi jokapäiväisiksi työvälineiksi. Vaikka kemiallinen kuorinta on ikivanha tapa, antaa nykyaikainen kosmetologian kehitys ammattilaisille mahdollisuuden päättää täsmällisesti menetelmän sopivuudesta ja suorittaa ihon tilanteen mukaisesti parhaiten sopiva kasvohoito.

Riippuen asiakkaan ihotyypistä ja halutusta tuloksesta, on mahdollista valita tehokkaampi tai miedompi menetelmä.

Kaikki kemialliset kuorinnat nopeuttavat ihosolujen luonnollistauusiutumista ja kuolleiden solujen eli epidermiksen sarveiskerroksen poistumista.

Periaatteessa iholta poistetaan karhea eloton kerros javahvistetaan ihon dermistä, mikä takaa ihon elinvoiman. Espanjalaisen Sesderma-sarjan hoitoja voi suorittaa vain erikoiskoulutuksen läpäissyt kosmetologi.

Kemialliset kuorinnat nopeuttavat kuolleiden solujen eli epidermiksen sarveiskerroksen poistumista ja ihosolujen luonnollista uusiutumista. Iholta poistetaan karhea eloton kerros ja vahvistetaan ihon dermistä, mikä takaa ihon elinvoiman.

– ennaltaehkäisee ja vähentää pigmenttiläiskiä

– parantaa ja vahvistaa ihon suojakykyä

– nuorentaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa

– takaa ihon elinvoimaa ja vähentää ryppyjä

– kosteuttaa ihoa nopeuttamalla hyaluronihapon synteesiä

Happohoidot ovat tehokkaita:

-hyperpigmentaation/ pigmenttiläiskien vaalentamiseen

-arpien sekä raskausarpien silottamiseen

-epäpuhtaan, rasvoittuvan ihon tasapainottamiseen ja puhdistamiseen

-ihon kimmoisuuden parantamiseen

-isohuokoisen ihon tasoittamiseen

Happohoitojen vaikutukset:

– ihonhoitotuotteiden imeytyvyys ihoon paranee ja sen myötä myös tuotteiden tehokkuus voimistuu

– kuolleet ihosolut poistuvat ihon pinnalta ja ihon uusiutuminen nopeutuu

– ihosta tulee raikkaampi, sileämpi ja nuorekkaampi

– ihon talineritys tasapainottuu ja erilaiset ihon epäpuhtaudet (finnit, mustapäät, talitukkeumat) vähenevät

– ihon kosteuspitoisuus paranee ja pintakuivuudesta aiheutuvat juonteet vähenevät

– kollageenin muodostuminen nopeutuu, jolloin ihon kimmoisuus paranee

– pigmenttihäiriöt (maksaläiskät) vaalenevat ja ihon sävy paranee

kemiallisilla kuorinnoilla on myös antioksidanttinen (ikääntymisenvastainen) vaikutus ihoon

EkoPharma pH-kuorinta 50 min.                                                                                                            58€

(Alkupuhdistus, pH-kuorinta, neutralointi, seerumi ja voidenaamio (jätetään iholle)

EkoPharma pH-kuorinta on AHA-happoihin perustuva kemiallinen kuorinta.

pH-kuorinta on ikääntyvän, tukkoisen tai akneihon täydellinen hoito. pH-kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Hoidon aikana pieni punoitus, pistely ja kirvely ovat normaaleja reaktioita ja kertovat siitä, että epidermiksen ihosolukko uudistuu ja sarveissolukerroksen keratinosyytit hilseilee pois.

EkoPharma happokuorinta sisältää: maitohappoa (mustikkauute), glykolihappoa (sokeriruokouute), sitruunahappoa (appelsiiniuute, sitruunauute) sekä omena- ja viinihappoa (sokerivaahterauute).

Tavoitteista ja lähtötilanteesta riippuen suositellaan 3-6 hoitokertaa n.3-4 viikon välein.

Ferulahappo (Kanelihappo)

Tehokkaat kemialliset kuorinnat takaavat näkyvät tulokset. Alkoholipitoisilla kuorinnoilla on mahdollista suorittaa eri vahvuisia kuorintoja, koska hoidon tehokkuus riippuu käytetyn hoitotuotteen määrästä. Parhaiden hoito-tuloksien takaamiseksi suosittelemme ihon esikäsittelyä vähintään 2 viikkoa ennen alkoholipitoista kuorintaa retinolituoteilla tai happamaisilla tuotteilla.
Ferulahapolla (kanelihappo) on antioksidanttinen, tulehduksia estävä ja UV-säteilyltä suojaava vaikutus. Se korjaa UV-säteilyn aiheuttamia pigmenttimuutoksia ja ihovaurioita. Hienot juonteet ja rypyt vähentyvät.

Ferulahappo on hydroxycinnamic happo, orgaaninen yhdiste. On runsaasti fenolisten phytochemical löytyy kasvin soluseinän kovalenttisesti kuin sivuketjut molekyylien kuten arabinoksylaaneja. Osana ligniini Ferulahappo on esiaste muut aromaattisia yhdisteitä valmistuksessa. Nimi on peräisin suvun Ferula, viittaa jättiläinen fenkoli (Ferula communis).

Ferulahappo on luultavasti yksi voimakkaita antioksidantteja käytettävissä. Vaikka löytänyt tähän mennessä niistä tarjoavat vapaita radikaaleja vastaan suojaavaa ja voidaan väittää, että ne toimivat puolustautui, Ferulahappo on loukkaavaa antioksidantti. Aktiivisesti ja jossa osittain tehokkain vapaita radikaaleja, luonnossa.

Ferulahappo- on monia etuja iholle. Ensinnäkin, se ei ainoastaan suojaa ihoa auringon haitallisilta säteiltä, mutta se todella auttaa kääntää joitakin vahinkoja iho on jo kärsinyt aurinkoa. Tämä suoja lisääntyy, kun ferulahappo- yhdistetään vitamiinit C ja E. Ferulihappo katsotaan myös olevan erittäin antioksidantti, mikä tarkoittaa, että se voi suojata ihoa vapaita radikaaleja, jotka on merkittävä syy ikääntymiseen. Se myös edistää kollageenin tuotantoa, joka on elintärkeä iho etsivät nuorekas ja säilyttää sen joustavuus. Lisäksi käytön jälkeen hyvä iho sisältävä seerumi ferulahappo- jonkin aikaa, käyttäjät huomaavat, että heidän iho on sileämpi ja pehmeämpi sekä nuoremman näköinen.

Ferulahappo

Kasvo 60 min.                                                                                                                                             70€

DNA Recovery Peel

Kasvo 60min.                                                                                                                                              70€

valosuojaava, nuorentava ja depigmentoiva hoitoyhdistelmä

Retinolikuorinta

Retinolihoidot ovat hellävaraisia pinnallisia kuorintoja, joita voidaan tehdä niin kertahoitoina, kuurina kuin jatkuvanakin hoitona. Kuorinta sopii kaikille ihotyypeille käytettäväksi kaikkina vuodenaikoina. Retinoli eli A-vitamiini tasapainottaa ihon sarveistumisprosesseja ja nopeuttaa ihon uudistumista.

– parantaa UV-vaurioita ja palauttaa UV-säteiden vuoksi vähentynyttä A-vitamiinin määrää ihossa

Retinoli estää huokosten tukkeutumista ja ihon pintakerroksen kuivumista. A-vitamiinin eri muodot ovat ihon tehokkaimpia nuorentajia vähentäen ryppyjä ja lisäten ihon juostavuutta. Retinolihoidot aiheuttavat pinnallisen kevyen 3 päivää kestävän ihon hilseilyn, jolloin ihon kuntoa palautettaan Sesderma Silkses tai Cicases – erikoisvoiteella.

Suoritetaan kertahoitona tai sarjahoitona (3-4 kerran sarjana, 4-6 viikon välein)

Kasvo 60 min                                                                                                                                            100€

Kasvo ja kaula                                                                                                                                          115€

Kasvo, kaula ja dekolte                                                                                                                           125€

Alkupuhdistus, hapotus, neutralisointi, tehoseerumi, hieronta, naamio, tehotuotteet

Epidermiksen solukerrokset saadaan voimakkaasti liuskottumaan maito/hedelmähappojen avulla. Menetelmä sopii hyvin pigmenttiläiskien, arpien ja vanhenevan ihon hoitoon.

Vaikutukset:

ihon ”kuolleet” kerrokset irtoavat, ihon väri paranee, iho tulee pehmeämmäksi, hoitoaineet imeytyvät paremmin, ihon uusiutuminen nopeutuu, laajentuneiden ihohuokosten aiheuttama ihon epätasaisuus vähenee

Hoidon jälkeen asiakas ei saa (7 päivään tai hilseilyn loppumiseen asti)

Seuraavana päivänä hoidon jälkeen iho on pehmeä, sileä ja lievästi punoittava.

Toisena päivänä iho muuttuu pintakuivaksi ja valmistautuu hilseilyyn

Kolmantena päivänä kuorinnan jälkeen iho rupeaa hilseilemään

Yleensä hilseily kestää 3-4 päivää, riippuen ihon sarveiskerroksen paksuudesta

ei saa poistaa iho hilseilyä mekaanisesti

ei saa ottaa aurinkoa tai käydä solariumissa (4-8 vk)

ei saa käyttää aktiivisia kosmeettisia aineita, ei geelimäisiä

ei saa tehdä karvanpoistoa eikä muita kosmeettisia/intensiivisiä tehohoitoja

ei saa käydä saunassa (myöskään höyrysaunassa) eikä uimahallissa

ei saa harrastaa intensiivistä urheilua – kuivan ihon alle syntyy hikoiltaessa vesirakkuloita

4-7 päivän aikana on tärkeää pehmentäminen ja suojaaminen:

 • tuote ei saa olla happoa eikä retinolia sisältävä
 • ihon palautus: Rosoil ruusumarjaöljy (Sesderma), Silkses silikonivoide (sesderma), Cicases voide (Sesderma) tai Atopises voide (Sesderma)
 • SPF-tuotteen käyttö

Kemialliset kuorinnat EIVÄT sovi seuraavissa tapauksissa:

 1. Superpinnalliset kuorinnat:
  – vaurioitunut/traumatisoitu iho2-
 2. Pinta- ja keskisyvät kuorinnat:
  – vaurioitunut iho
  – herpes (ehkäisevä hoito Acikloviiri pillereillä)
  – yleissairaudet (matala vastustuskyky, tulehdukset, kuume)
  – Roaccutane-lääkkeen käyttö (ihon uusiutuminen hidastuu, keloidien vaara)
  – raskaus

BioRePeelCI3 – biostimuloiva kuorinta (neulaton biorevitalisaatio)

Aktiiviset aineosat tarjoavat perusteellisen stimulaation ihon uusiutumiselle ja biosynteettisille prosesseille, jotka ovat välttämättömiä ihon vanhenemisen ja UV-säteilyn ja saasteiden aiheuttamien oksidatiivisten haittavaikutusten estämiseksi.

Trichloroacetic acid 35%, laktobionihappo, salisyylihappo, viinihappo, sitruunahappo, vitamiini C,

vitamiini B2, gamma-aminovvoihappo, skvalaani, glysini, proliini, hydroksiproliini, arginiini). Neulaton, kivuton, nopea, sopii kaikille ihotyypeille jokaisena vuodenaikana.

BioRePeel CI3                                                                                                                                           90€ 

BioRePeel CI3 + ultraääni-ihonpuhdistus  60 min.                                                                                120€

kasvot ja kaula

Biorevitalisaatio ja mesoterapia 

silmänympärys (1 ml)                                                                                                                            alk.75€

kasvot (2 ml)                                                                                                                                        alk.115€

kasvot+kaula (3,5 ml)                                                                                                                          alk.155€